(Behalve dat we na bijna dertig jaar samen nog steeds belachelijk gelukkig en verliefd zijn; dat maakt ons misschien iets minder normaal.) Het grootste verschil tussen ons en andere stellen is dat ik zijn orgasmes beheer, en dat levert een belangrijke bijdrage aan ons geluk. Ik heb trouwens ook helemaal geen behoefte aan een slaaf. Ik waardeer jullie berichtjes en vragen enorm, maar alsjeblieft heren, het heeft echt geen zin om mij om details te vragen over hoe ik mijn man kuis hou of hoe ik hem dwing om iets te doen. Ik dwing hem helemaal nergens toe. Ik snap best dat mensen soms moeite hebben om kuisheid te onderscheiden van femdom of onderdanigheid maar ik denk dat Lancelot daar al genoeg over geschreven heeft. Bovendien is het onvermogen van andere mensen om iets te begrijpen niet mijn probleem.

hoe vragen
Open vragen stellen - carrièretijger

led relationship) misschien eerder het tegenovergestelde. We zijn in alle opzichten een heel normaal stel.

Via het contactformulier ontvang ik bijna dagelijks (overwegend positieve) reacties en vragen van lezers en ik wil jullie daar bij deze hartelijk voor bedanken. Ik hoor graag over jouw ervaringen met kuisheid en ik zal altijd mijn best doen om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden per e-mail, of op dit blog. Maar ik heb wel een verzoek: Kijk alsjeblieft eerst even goed of ik je vraag niet in een artikel beantwoord heb. Op de pagina actueel is een zoekfunctie aanwezig waarmee je het blog kan doorzoeken. Het kost meer tijd dan je denkt om dit blog te maken tot wat het is, en ondanks mijn gekooide insuline penis heb ik ook nog een normaal leven. Het is dus vervelend om vragen te moeten beantwoorden die ik al uitgebreid in een artikel behandeld heb. Vragen aan guinevere, velen van jullie zijn erg nieuwsgierig naar guinevere en regelmatig gewicht ontvang ik ook vragen die aan haar gericht zijn. Omdat zij een druk leven leidt, en slechts vanaf de zijlijn bij dit blog betrokken is, hebben we besloten dat ze een aantal van de meest voorkomende vragen in dit artikel zal beantwoorden. We zullen het in de toekomst vaker op deze manier doen, dus hou er rekening mee dat het antwoord waarschijnlijk wat langer op zich laat wachten als je haar een vraag stelt. En dan geef ik nu het woord aan mijn lieve vrouw en keyholder: guinevere. Opmerking: guinevere is Engelse, dus alle varianten van ga weg in haar antwoorden mag je ook lezen als fuck off.

hoe vragen
15 waanzinnige voordelen van appelazijn

Hoe een erotische massage geven?


Ik heb een monster gecreëerd! Vier maanden geleden ben ik dit kuisheidsblog begonnen eiwitten omdat ik dacht dat er behoefte was aan een site met realistische informatie over mannelijke kuisheid en natuurlijk ook omdat ik razend enthousiast ben over wat het voor mijn relatie met guinevere gedaan heeft. Maar dat er zó veel behoefte aan was, dat had ik niet verwacht. Op het moment dat ik dit schrijf worden mijn artikelen 3500 keer per maand gelezen en de gemiddelde bezoeker blijft per bezoek bijna een kwartier op de site. Bovendien komt een groot deel van de bezoekers regelmatig terug om nieuwe artikelen te eiwitten lezen en oude artikelen opnieuw te lezen. En de bezoekersaantallen stijgen elke week. Ik vertel dit niet om op te scheppen, maar om jou mijn gewaardeerde lezer te laten zien dat je zeker niet de enige bent die interesse in mannelijke kuisheid heeft. Je bent niet alleen! Er zijn duizenden (tienduizenden?) mannen en vrouwen in Nederland en België die deze interesse of dit verlangen met je delen.

Appelazijn voor het haar - appelazijn


Waarom loopt je neus, terwijl je voeten ruiken? Waarom moet je om een waarzegger te bezoeken een afspraak maken? Waarom staat het woord "woordenboek" in het woordenboek? Waarom zitten er in vliegtuigen zwemvesten en geen parachutes? Welke kleur krijgt een smurf die gewurgd wordt? Als konijnenpootjes geluk brengen, wat is er dan met het konijn gebeurd? Als een woord verkeerd gespeld staat in het woordenboek, komen we daar dan ooit achter? Hoe zet men bordjes "niet op het gras lopen" op het gazon? Hebben brandweermannen ook een rookpauze?

hoe vragen
Afvallen met een maagband

Waarom al die regels bij sport, negen van de kind tien keer hoef je niet te schrijven. Waarom heet een antiloop antiloop, terwijl het een van de snelste dieren ter wereld is? Wat doet een komkommer in komkommertijd? Als er in een winkel staat "Klaar terwijl u wacht" waar wacht ik dan op? Waarom staat er 'paneel buiten bedrijf' op het paneel boven de weg? Waarom zit er een slot op een deur van een benzinestation dat 24 uur open is?

Als superlijm werkelijk alles vastlijmt, waarom dan niet de binnenkant van de tube? Religieus : waarom heeft noach destijds die 2 muggen niet doodgemept? Als we ooit terug in de tijd kunnen reizen, waarom worden we dan nog niet bezocht door mensen uit de toekomst? Waarom staat er een uiterste houdbaarheidsdatum op een beker zure room? De zwarte doos in een vliegtuig is onverwoestbaar, waarom wordt het hele vliegtuig dan niet van het zelfde materiaal gemaakt? Waarom droegen kamikazepiloten een helm?

Assertiviteitstrainingen en cursussen - schouten


Waarom zeggen mensen: "niet over de rand heen plassen maar als je niet over de rand heen plast, komt het niet in de pot. Als je geen straf krijgt om iets wat je niet gedaan heb waarom krijg je dan wel straf als je je huiswerk niet gedaan hebt? Leuke spreuken op T-shirts of tegeltjes? Druk bij, simply colors je eigen tekst of spreuken op je t-shirt en kledingstuk naar keuze, zet bij m een leuke spreuk op een echt tegeltje en geef zo je eigen unieke tegelspreuk cadeau kies uit tientallen verschillende designs en tegel ontwerpen Bedruk producten met. Denk ook eens aan mokken, strings, knuffels, buttons, tasjes, baby kleding en nog veel meer leuke producten waar je leuke teksten op kunt laten drukken! Alle producten bij Simply colors Als je niet dronken over straat mag, waarom heeft de kroeg dan een uitgang?

Waarom smaakt kattenvoer niet naar muizen? Wat moet je zaaien om pitloze druiven te krijgen? Waarom heet een verdieping een verdieping, terwijl het eigenlijk een verhoging is? Als vlinders naar het licht vliegen, waarom vliegt een nachtvlinder dan niet overdag? Als vegetariers zo van dieren houden, waarom eten ze dan al hun eten op? Waarom heet zonnebrand zonnebrand, als het de brandende zon juist tegengaat?

Algemene info slagaderverkalking Chirurg

Waarom heeft een vrouw geen negen maanden vrij, het heet toch zwangerschapsverlof? Waarom drukken valsemunters papiergeld? Waarom schrijf je 22 met twee tweeën, maar 33 niet met drie drieën? Waarom kan een koning wel boeren maar een boer niet koningen? Waarom is het woord dyslexie zo moeilijk? Waarom heb je een verstopte neus als hij nog gewoon aan je hoofd zit? Waarom heet een handschoen een handschoen, terwijl je je schoenen training niet aan je handen aantrekt? Waarom heet een loopneus een loopneus terwijl je neus geen voeten heeft? Waarom heet een hamburger een hamburger als er helemaal geen ham op zit?

hoe vragen
Alternatieven voor Sem en daan:.000 korte en stoere

Bmi berekenen voor volwassenen en kinderen

Is een verpleegkundige die deelneemt aan een prikactie aan het werk of juist niet? Waarom moet je toch gewicht betalen als er bij de kassa staat 'pinnen is gratis'? Waarom bestaan er zware shag en halfzware shag als van beide soorten de inhoud van het pakje even zwaar is? Als je een keukenmachine in de keuken gebruikt, waar gebruik je dan een schuurmachine? Waarom is er wel deeltijdwerk en deeltijdloon, maar zijn er geen deeltijd-rekeningen? Waarom moet je een auto die op diesel of benzine rijdt, toch ook gas geven? Waarom zitten er lepels op een vorkheftruck? Hoe komt de man die de sneeuwschuiver bestuurt bij zijn werk? Hoe kan de kust nou veilig zijn in Nigeria?


Waarom is het doorgaans voor mensen niet erg om aangeschoten te zijn, maar voor dieren wel? Als vreemdgaan zo erg is, waarom stellen de mensen zichzelf dan niet eerst voor? Waarom heet een van de maanstanden nieuwe maan, terwijl we al miljoenen jaren met dezelfde maan te maken hebben? Als men meer blauw op straat wil, waarom is openbare dronkenschap dan strafbaar? Als er operatie walrussen in de zee zwemmen, waarom zijn er dan geen zeerussen die op de wal lopen? Waarom zegt men dat je er niet leuk uit moet zien voor anderen, maar voor jezelf, en willen we toch complimentjes over hoe we er uitzien? Waarom worden uilen gezien als zeer wijs en hun jongen, de uilskuikens, juist niet? Waarom bevatten een pak volle melk en een pak halfvolle melk dezelfde hoeveelheid? Wat doen dagjesmensen als ze hun dag niet hebben?

Alles over hormonen deel 3: Wat is oestrogeen?

Waarom noem je het een luipaard, terwijl het eigenlijk een hele snelle kat is? Waarom is Groen rood en staat links drankje rechts in het logo van Groenlinks? Waarom is een boksring vierkant? Wat doen dagjesmensen, als ze hun dag niet hebben? Waarom moet je voor steelpannen betalen? Hoeveel dieper zou de oceaan zijn zonder sponzen? Hebben analfabeten evenveel pret met lettertjes in de soep?

Hoe vragen
Rated 4/5 based on 694 reviews